VUC - HVV 1-0

VUC - HVV 1-0

Vandaag aan het kleine Loo het mooie affiche VUC - HVV . Een wedstrijd tussen twee clubs met...

Pupil van de week Sidney van der Goes E1

Pupil van de week Sidney van der Goes E1

Datum 22 maart 2015 Wedstrijd VUC 1 - HVV...

Zaterdag 22 augustus 2015 Het Haagse Voetbalhistorietoernooi

Zaterdag 22 augustus 2015 Het Haagse Voetbalhistorietoernooi

Noteer u in uw agenda!! Zaterdag 22 augustus het zesde Haagse Voetbalhistorietoernooi op het...

Michael van den Ende trainer B1 seizoen 2015-2016

Michael van den Ende trainer B1 seizoen 2015-2016

Voor het seizoen 2015-2016 is met Michael van den Ende, speler van VUC 1, overeenstemming...

Gezocht:  Begeleider penalty bokaal

Gezocht: Begeleider penalty bokaal

Om de binding tussen jeugd en senioren verder vorm te geven zijn Rob Haasjes, Jan de Jong,...

 • VUC - HVV 1-0

  VUC - HVV 1-0

 • Pupil van de week Sidney van der Goes E1

  Pupil van de week Sidney van der Goes E1

 • Zaterdag 22 augustus 2015 Het Haagse Voetbalhistorietoernooi

  Zaterdag 22 augustus 2015 Het Haagse Voetbalhistorietoernooi

 • Michael van den Ende trainer B1 seizoen 2015-2016

  Michael van den Ende trainer B1 seizoen 2015-2016

 • Gezocht:  Begeleider penalty bokaal

  Gezocht: Begeleider penalty bokaal

Home

Nieuwe kleedkamers bij VUC

VUC krijgt nieuwe kleedkamers. Zodra de bouwvergunning binnen is, zal er met de werkzaamheden worden begonnen. De nieuwbouw, die naar schatting drie maanden zal duren, past in het kader van het ‘Buurthuis van de Toekomst’, het predicaat dat VUC eind 2013 als 25ste vereniging van de gemeente Den Haag kreeg toebedeeld. ‘We willen ons bestaansrecht vergroten,’ legt interim-voorzitter Maarten van Heck uit. ‘Met sport alleen red je het tegenwoordig als vereniging niet meer. We zijn gelukkig financieel nog gezond, omdat we een verantwoord beleid voeren.’
 
Het is de bedoeling dat er buiten voetbal, honkbal en softbal in de toekomst steeds meer activiteiten op het complex van VUC zullen plaatsvinden. Daarmee neemt de vereniging ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid ten aanzien van de buurt en van de hele stad. VUC biedt inmiddels al onderdak aan de dames van lacrosse en ook aan een filmclub, bridgeclub en biljartclub. Bovendien houdt de gemeente regelmatig bijeenkomsten in het clubgebouw. Van Heck: ‘Er heeft al een aantal instanties interesse getoond om van onze accommodatie gebruik te maken als de nieuwbouw een feit is.’ Van het kleedkamergebouw, dat op dezelfde plek komt als het huidige, zal er een rechtstreekse doorgang zijn naar het clubhuis.
 
Om de nieuwbouw te bewerkstelligen, krijgt VUC subsidie van de gemeente en bovendien belangrijke financiële steun van Fonds 1818 (50.000 euro) en het Oranjefonds (25.000 euro). Uiteraard zal de vereniging ook een flinke eigen bijdrage moeten leveren. Een aantal sponsors en leden heeft zijn steun toegezegd. De voormalige hoofdsponsor, Van Lochem, zal de bouw op zich nemen.
 
Om het resterende gat in de begroting van de nieuwbouw te dichten, zal VUC op zaterdag 6 juni een grote veiling en loterij houden. Alle leden, jong en oud, worden gevraagd hun club te helpen en loten te verkopen. Dat zal vanaf begin april gebeuren. Er zijn, ook weer met behulp van sponsors en leden, al vele aantrekkelijke prijzen voor veiling en loterij binnengehaald. ‘Ik hoop dat we er echt met z’n allen de schouders onder gaan zetten,’ zegt Van Heck. ‘Dit is in belang van onze club. Ieder lid van VUC kan straks trots zijn op onze accommodatie.’
 
 
De bouw is mede mogelijk gemaakt door de volgende instanties:
 
 
 

De KNVB beantwoordt al jouw voetbalvragen

Soms zoek je naar antwoorden op vragen over jouw voetbalelftal of jouw competitie. Denk daarbij aan "Kan mijn team een baaldag krijgen?" of "Worden gele kaarten van bekerwedstrijden ook meegeteld voor competitiewedstrijden?". Je kunt nu het antwoord vinden op knvb.nl/faq. Hier staat uitgebreide informatie over competitiezaken, strafzaken, trainerscursussen, enzovoort.  Mocht je geen antwoord vinden, dan kun je altijd even bellen met de afdeling Publieksvoorlichting via 0900-8075

ING en VUC kleuren samen oranje

VUC is één van de 122 amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond is met een intensief sponsorschap waarmee zij de komende 3 jaar de samenwerking aangaat met ING. Met dit programma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland een aanzienlijke impuls geven.
 
 
Klik hier voor de promotiefilm 
 
 
 
 
 

Vacature - Voorzitter

HSV VUC is op zoek naar een voorzitter. We zoeken een bij de vereniging betrokken bestuurder, die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, verder vorm geeft aan de ambities en de toekomst van onze vereniging.

Lees meer: Vacature - Voorzitter

Bardienst

Beste VUC'ers,

Nog steeds blijkt er onduidelijkheid omtrent de bardiensten die de teams draaien. Hieronder de afspraken en regels over deze diensten:
 • Bardiensten op zaterdagen van 14.45-18.00 uur
 • Bardiensten op zondagen van 14.45-18.00 uur
 • Verdeling 2 spelers, waarvan indien nodig 1  in de keuken
 • Medewerkers mogen per 1 uur een consumptie nemen op rekening van VUC. Noteer dit op de lijst op de bar tussen kassa en koffiezetapparaat.
 
Wellicht overbodig maar toch voor de duidelijkheid. Alles moet contant afgerekend worden. Ook de consumpties die aan bekenden verkocht worden. Soms wordt dit nog wel eens vergeten. Bij kassaverschil moeten we de barcamera’s bestuderen waar het fout is gegaan en dat kost onnodig veel tijd!
 
Dank en groet
VUC Barexploitatie     
 

Mini-stars bij VUC

Er blijkt  grote animo te zijn voor het lidmaatschap van 5 jarigen. Deze spelertjes mee te laten trainen bij de 6-jarigen bleek niet ideaal. Ook het spelen in competitieverband met en tegen 6-jarigen was voor deze groep een te grote stap. Op advies van het Hoofd Jeugd Opleiding heeft de jeugdcommissie besloten de 5 jarigen voortaan apart op woensdagmiddag van 15.30 – 16.30 te laten trainen en vooral onderling partijtjes te laten spelen. Langs deze weg worden de mini-stars wegwijs gemaakt in het voetbalspel. De mini-stars spelen de partijtjes in shirts van onder andere Barcelona en Liverpool. Inschrijven kan via de website onder voetbal/jeugdinformatie/ aanmelden.
 

Leden van ADO Den Haag netwerkpartners kunnen met groepskorting naar ADO Den Haag!

Leden van de ADO Den Haag netwerkpartners kunnen vanaf heden zeer voordelig een wedstrijd van ADO Den Haag beleven! De aanbieding geldt voor groepen van minimaal 15 personen, dus wellicht leuk voor het hele team! 

Hypotheker/VUC arrangement

Kadobon verdienen? 

Hypotheker/VUC arrangement 

Lees meer: Hypotheker/VUC arrangement

 

Stand VUC1

VUC 20-40 RKDEO 20-25
Wilhelmus 20-38 BMT 20-23
Foreholte 20-37 Schipluiden 20-23
TAC'90 20-36 Delft 20-22
GSC ESDO 20-30 HVV 20-20
FC Lisse 20-27 Den Hoorn 20-18
ROAC 20-25 Concordia 20-17

Volgende wedstrijd

zondag 29 maart
TAC'90 - VUC
Aanvang 14.30 uur

VUC op Twitter (#hsvvuc)

casino-bonus.pw