Veel spelers van VUC blijven ook komend seizoen de club trouw

Veel spelers van VUC blijven ook komend seizoen de club trouw

Trainer Mark Moen is erg tevreden dat  een grote kern van de huidige selectie ook komend...

Baris Sahin trainer VUC F1 2015-2016

Baris Sahin trainer VUC F1 2015-2016

In samenwerking met de trainer van VUC 1 is de jeugdcommissie er in geslaagd om met ingang van...

Pupil van de week Driss Bouzarouata D4

Pupil van de week Driss Bouzarouata D4

Datum 12 april 2015 Wedstrijd VUC 1 - FC...

VUC - FC Lisse 0-3

VUC - FC Lisse 0-3

Zondag 12 september , een zonnige zondag middag aan het kleine Loo en voor VUC een prima dag...

Loterij voor nieuwe kleedkamers

Loterij voor nieuwe kleedkamers

De Haagse sportvereniging VUC houdt op 6 juni een grote loterij. Het doel is om hiermee geld...

 • Veel spelers van VUC blijven ook komend seizoen de club trouw

  Veel spelers van VUC blijven ook komend seizoen de club trouw

 • Baris Sahin trainer VUC F1 2015-2016

  Baris Sahin trainer VUC F1 2015-2016

 • Pupil van de week Driss Bouzarouata D4

  Pupil van de week Driss Bouzarouata D4

 • VUC - FC Lisse 0-3

  VUC - FC Lisse 0-3

 • Loterij voor nieuwe kleedkamers

  Loterij voor nieuwe kleedkamers

Home

VUC start overleg vrijwilligers plan.

Zoals in de Algemene ledenvergadering is besloten zal  HSV VUC in het seizoen 2015/2016 starten met het vrijwilligersplan. VUC heeft net zoals de meeste sportclubs in Nederland een gebrek aan vrijwilligers en hoopt via deze weg aan meer vrijwilligers te komen die  iets voor de club kunnen betekenen.
 
Op hoofdlijnen hebben we een plan gepresenteerd dat nu verder moet worden uitgewerkt. Namens VUC zal Rob Schamper  (ex lid werkgroep VUC 100 jaar) deze taak op zich nemen.  Rob is afgelopen donderdag 9 april gestart met een projectteam. In deze projectgroep hebben we alle senioren teams (voetbal, softbal, lacrosse) gevraagd iemand te laten deelnemen zodat we een gezamenlijk en breed gedragen plan kunnen presenteren.  Binnenkort zullen we de eerste resultaten aan de leden voorleggen.
 
De deelnemers zijn: Joost de Bock, Theo Booms, Bob Dragman, Ferry Jansen, Barbara van Rijswijk, Rob Schamper, Ed Stok, Chris Toet, Calvin van Velthoven, Inge Verhage  Mocht u zich geroepen voelen om ook deel te nemen of aanvullende ideeën hebben dan horen wij dat graag. 
 
U kunt u aanmelden via vuc@vuc.nl 
 
Bestuur VUC.
 

Nieuwe kleedkamers bij VUC

VUC krijgt nieuwe kleedkamers. De nieuwbouw, die naar schatting drie maanden zal duren, past in het kader van het ‘Buurthuis van de Toekomst’, het predicaat dat VUC eind 2013 als 25ste vereniging van de gemeente Den Haag kreeg toebedeeld. 
 
Om de nieuwbouw te bewerkstelligen, krijgt VUC subsidie van de gemeente en bovendien belangrijke financiële steun van Fonds 1818 (50.000 euro) en het Oranjefonds (25.000 euro). Uiteraard zal de vereniging ook een flinke eigen bijdrage moeten leveren. Een aantal sponsors en leden heeft zijn steun toegezegd. De voormalige hoofdsponsor, Van Lochem, zal de bouw op zich nemen.
 
Om het resterende gat in de begroting van de nieuwbouw te dichten, zal VUC op zaterdag 6 juni een grote veiling en loterij houden. Alle leden, jong en oud, worden gevraagd hun club te helpen en loten te verkopen. Dat zal vanaf begin april gebeuren. Er zijn, ook weer met behulp van sponsors en leden, al vele aantrekkelijke prijzen voor veiling en loterij binnengehaald. ‘Ik hoop dat we er echt met z’n allen de schouders onder gaan zetten,’ zegt Van Heck. ‘Dit is in belang van onze club. Ieder lid van VUC kan straks trots zijn op onze accommodatie.’
 
De bouw is mede mogelijk gemaakt door de volgende instanties:
 
 
 

De KNVB beantwoordt al jouw voetbalvragen

Soms zoek je naar antwoorden op vragen over jouw voetbalelftal of jouw competitie. Denk daarbij aan "Kan mijn team een baaldag krijgen?" of "Worden gele kaarten van bekerwedstrijden ook meegeteld voor competitiewedstrijden?". Je kunt nu het antwoord vinden op knvb.nl/faq. Hier staat uitgebreide informatie over competitiezaken, strafzaken, trainerscursussen, enzovoort.  Mocht je geen antwoord vinden, dan kun je altijd even bellen met de afdeling Publieksvoorlichting via 0900-8075

ING en VUC kleuren samen oranje

VUC is één van de 122 amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond is met een intensief sponsorschap waarmee zij de komende 3 jaar de samenwerking aangaat met ING. Met dit programma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland een aanzienlijke impuls geven.
 
 
Klik hier voor de promotiefilm 
 
 
 
 
 

Vacature - Voorzitter

HSV VUC is op zoek naar een voorzitter. We zoeken een bij de vereniging betrokken bestuurder, die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, verder vorm geeft aan de ambities en de toekomst van onze vereniging.

Lees meer: Vacature - Voorzitter

Bardienst

Beste VUC'ers,

Nog steeds blijkt er onduidelijkheid omtrent de bardiensten die de teams draaien. Hieronder de afspraken en regels over deze diensten:
 • Bardiensten op zaterdagen van 14.45-18.00 uur
 • Bardiensten op zondagen van 14.45-18.00 uur
 • Verdeling 2 spelers, waarvan indien nodig 1  in de keuken
 • Medewerkers mogen per 1 uur een consumptie nemen op rekening van VUC. Noteer dit op de lijst op de bar tussen kassa en koffiezetapparaat.
 
Wellicht overbodig maar toch voor de duidelijkheid. Alles moet contant afgerekend worden. Ook de consumpties die aan bekenden verkocht worden. Soms wordt dit nog wel eens vergeten. Bij kassaverschil moeten we de barcamera’s bestuderen waar het fout is gegaan en dat kost onnodig veel tijd!
 
Dank en groet
VUC Barexploitatie     
 

Mini-stars bij VUC

Er blijkt  grote animo te zijn voor het lidmaatschap van 5 jarigen. Deze spelertjes mee te laten trainen bij de 6-jarigen bleek niet ideaal. Ook het spelen in competitieverband met en tegen 6-jarigen was voor deze groep een te grote stap. Op advies van het Hoofd Jeugd Opleiding heeft de jeugdcommissie besloten de 5 jarigen voortaan apart op woensdagmiddag van 15.30 – 16.30 te laten trainen en vooral onderling partijtjes te laten spelen. Langs deze weg worden de mini-stars wegwijs gemaakt in het voetbalspel. De mini-stars spelen de partijtjes in shirts van onder andere Barcelona en Liverpool. Inschrijven kan via de website onder voetbal/jeugdinformatie/ aanmelden.
 

Leden van ADO Den Haag netwerkpartners kunnen met groepskorting naar ADO Den Haag!

Leden van de ADO Den Haag netwerkpartners kunnen vanaf heden zeer voordelig een wedstrijd van ADO Den Haag beleven! De aanbieding geldt voor groepen van minimaal 15 personen, dus wellicht leuk voor het hele team! 

Hypotheker/VUC arrangement

Kadobon verdienen? 

Hypotheker/VUC arrangement 

Lees meer: Hypotheker/VUC arrangement

 

Stand VUC1

Wilhelmus 22-44 ROAC 22-26
TAC'90 22-42 BMT 22-26
VUC 22-40 Schipluiden 22-26
Foreholte 22-40 RKDEO 22-26
FC Lisse 22-33 HVV 22-23
GSC ESDO 22-30 Den Hoorn 22-21
Delft 22-28 Concordia 22-17

Volgende wedstrijd

zondag 19 april
Delft - VUC
Aanvang 14.00 uur
 
dinsdag 21 april
VUC - DUNO  1/8 finale haaglandencup
Aanvang 20.00 uur

VUC op Twitter (#hsvvuc)

casino-bonus.pw