VUC in Marbella 2018, Dag 4 en dag 5

VUC in Marbella 2018, Dag 4 en dag 5

Zaterdagmorgen stond er na het ontbijt een fitness sessie op het programma. De spelers deden...

VUC In Marbella 2018, Dag 3

VUC In Marbella 2018, Dag 3

Vrijdag de derde dag van het trainingskamp. De dag begon met een stevig ontbijt en de zon kwam...

VUC in Marbella 2018, Dag 2

VUC in Marbella 2018, Dag 2

Dag 2 begon met redelijk wat uitgeslapen koppies en een heerlijk ontbijt in het mooie hotel aan...

VUC in Marbella 2018, Dag 1

VUC in Marbella 2018, Dag 1

Woensdag ochtend vroeg was het eindelijk zo ver. Een groep van rond de 35 deelnemers verzamelde...

VUC start met trainingen voor meisjes van 10 tot en met 12 jaar

VUC start met trainingen voor meisjes van 10 tot en met 12 jaar

Aanstaande woensdag start VUC met wekelijkse trainingen voor meisjes in de leeftijd van 10 t/m 12...

Mark Moen tekent voor 6e jaar

Mark Moen tekent voor 6e jaar

Mark Moen is ook volgend seizoen onze hoofdtrainer. Dat maakte voorzitter Maarten van Heck...

VUC bestuur installeert technisch hart

VUC bestuur installeert technisch hart

Het VUC bestuur is akkoord gegaan met de installatie van een zogenoemd Technisch Hart. Dit orgaan...

VUC’ers in plaatjesactie van Hoogvliet

VUC’ers in plaatjesactie van Hoogvliet

Afgelopen weekend zijn de spelers en begeleiders van de helft van de teams van VUC op de foto...

Vacature Jeugdsecretaris m/v

Vacature Jeugdsecretaris m/v

De jeugdcommissie heeft momenteel een vacature voor jeugdsecretaris. Daarom zijn wij op zoek naar...

JM Snacks nieuwe sponsor VUC

JM Snacks nieuwe sponsor VUC

Aan de boulevard van Scheveningen, ter hoogte van het havenhoofd, heeft Marcel Vos al sinds jaar...

VUC weer een sponsor rijker

VUC weer een sponsor rijker

VUC is er weer in geslaagd een sponsor aan zich te binden. De jonge ondernemer Kevin Vereecken,...

 • VUC in Marbella 2018, Dag 4 en dag 5

  VUC in Marbella 2018, Dag 4 en dag 5

 • VUC In Marbella 2018, Dag 3

  VUC In Marbella 2018, Dag 3

 • VUC in Marbella 2018, Dag 2

  VUC in Marbella 2018, Dag 2

 • VUC in Marbella 2018, Dag 1

  VUC in Marbella 2018, Dag 1

 • VUC start met trainingen voor meisjes van 10 tot en met 12 jaar

  VUC start met trainingen voor meisjes van 10 tot en met 12 jaar

 • Mark Moen tekent voor 6e jaar

  Mark Moen tekent voor 6e jaar

 • VUC bestuur installeert technisch hart

  VUC bestuur installeert technisch hart

 • VUC’ers in plaatjesactie van Hoogvliet

  VUC’ers in plaatjesactie van Hoogvliet

 • Vacature Jeugdsecretaris m/v

  Vacature Jeugdsecretaris m/v

 • JM Snacks nieuwe sponsor VUC

  JM Snacks nieuwe sponsor VUC

 • VUC weer een sponsor rijker

  VUC weer een sponsor rijker

Home

VUC in Marbella 2018, Dag 4 en dag 5

Zaterdagmorgen stond er na het ontbijt een fitness sessie op het programma. De spelers deden diversen krachtvormen en ook de cardio apparaten werden niet overgeslagen. Na de gym nam de selectie van VUC een duik in het zwembad en werden er onderling de nodige wedstrijdjes gezwommen

De zon was volop aanwezig dus kon er na het zwemmen nog even wat ernstige getankt worden in de Spaanse zon alvorens er aangeschoven diende te worden voor de lunch.

Er waren wat voorbereidingen nodig voor de middag activiteit welke bestond uit een serie footgolf met de gehele groep op het prachtige Camponaria Golf.
Nagenoeg de gehele groep had gehoor gegeven aan de extra opdracht inclusief prijs welke er was gehangen. Het was de bedoeling dat een ieder een verkleed zou aantreden tijdens het footgolf. Bij het verzamelen van alle deelnemers bij de receptie kon er direct al gelachen worden. Van boef tot chirurg , van flintstone tot een vieze ouwe man en van Mario en Luigi tot hamburger werkelijk alles kwam er voorbij en zo konden alle hotelgasten zich ook even extra vermaken met deze parade van stripfiguren en beroepen. De selectie kwam erg leuk voor de dag met zelf gemaakte t-shirts om de trainers even te kakken te zetten.

Niet veel later leek het golf complex een grote carnavals optocht en kon de wedstrijd footgolf beginnen.

De diversen teams waren aan elkaar gewaagd en de traptechniek en souplesse was bij vele goed te zien met name bij Gino van der Kleij , Wessel van Vliet en Steven Verstraten die allen goede scorelijsten konden inleveren.
Na twee uur kon de eindstand opgemaakt worden en waren er prijzen voor de best verkleedde deelnemer , de beste footgolfers en werd de hole in one beloond met een prijs. Hoe het in vredesnaam mogelijk is en hoeveel smeergeld er betaald is weet niemand maar uiteindeljk bleken de prijzen terecht te zijn gekomen bij teammanagers Peter Looijesteijn en Mike Aries.

De 25 graden werd aangetikt en een ieder kon onder het genot van een drankje nog even genieten van de zonnestralen. In de avond werd er aangeschoven voor het diner in hotel El fuerte en schoven sommige aan voor een sushi buffet waarna de dag volledig benut werd door de meesten en er weinig slaap uren over waren.

Vanuit de plaatselijke cocktailbar werd er gekeken naar ADO - VVV en namen de meeste vuccers na de late gelijkmaker in Den haag nog maar een laatste alcoholische versnapering.

Vermoeide maar voldane gezichten aan het ontbijt zondagmorgen. De kok werkte zich uit de naad om alle omeletten en uitsmijters klaar te maken en er werd een goede bodem gelegd om de terugreis te maken.
Zondag aan het eind van de middag werd de delegatie per touringcar afgeleverd aan ‘t kleine Loo en was een ieder het erover eens dat het wederom een geslaagde editie was.

 

 

 

VUC In Marbella 2018, Dag 3

Vrijdag de derde dag van het trainingskamp. De dag begon met een stevig ontbijt en de zon kwam alweer tevoorschijn aan de Spaanse kust.
Vandaag een dag in het teken van de wedstrijd. Zelf een wedstrijd spelen en een wedstrijd bekijken stond op het programma.
De wedstrijd tegen het sterke Lincoln Red Imps was komen te vervallen omdat de club het contract van alle spelers ontbonden heeft. Ook een alternatief tegen Top Oss kon geen doorgang vinden in verband met de storm in Nederland en de annulering van diversen vluchten.
Hestia en traingskampen sloegen de handen ineen en zodoende kon de ploeg van Mark Moen zoals gewenst toch aantreden en een wedstrijd afwerken.
Tweede klasser RCL uit Leiderdorp werd op het programma gezet en de pinquins konden aan de bak op deze vrijdagmiddag.
VUC startte scherp ondanks de beperkte nachtrust en RCL moest achteruit. Veel kansen werden gecreëerd maar niet altijd stond het vizier op scherp. Dennis van der Poel was de eerste speler die wel kon scoren. Steven Verstraten zette Jergo leijdekkers goed weg, zijn voorzet bij de tweede paal was afgemeten en van der poel schoot onberispelijk binnen, 1-0.
RCL speelde had enkele spelers rust gegeven en creërde nagenoeg geen kans. Een keer kwam het er wel goed uit en werd er een speler gevloerd waardoor er een penalty gegeven werd. Het ingevlogen arbitrale trio was resoluut en de pingel werd feilloos ingeschoten , 1-1.
Saillant detail was de aanwezigheid van oud Ado speler Michael Mols langs de lijn als assistent grensrechter. De oud prof deed dit niet onverdienstelijk en gaat mogelijk een nieuwe carrière tegemoet.
Na de gelijkmaker was het VUC wat via een mooie treffer van Wessel van vliet op voorsprong kwam, 2-1.
Hierna had de uitslag flink op kunnen lopen maar niet altijd was er de scherpte voor het doel. Jergo Leijdekkers tekende wel de derde treffer aan na een afgemeten voorzet van Dominique Aries, 3-1.
Zodoende kon deze wedstrijd winnend worden afgesloten tegen deze zaterdag tweede klasser.

In de namiddag vertrok het gezelschap richting Marbella football centre voor de wedstrijd Dynamo Kiev - Sankt Gallen. In een heerlijk zonnetje op dit mooie complex zagen de pinquins Sankt Gallen in een schaakspel een 2-0 winst pakken op de jonge sferen uit Kiev.

Na een goed diner was er in de avond ruimte voor ontspanning. Dion de Roo, Erik van Galen en Cindy van Teunenbroek maakte namens het technisch hart van de club gebruik van de tijd door gesprekken te voeren met een aantal clubiconen ten behoeve van de technische staf en/of jeugdzaken.
De gehele groep liet ondertussen de nodige versnaperingen zich goed smaken.

VUC in Marbella 2018, Dag 1

Woensdag ochtend vroeg was het eindelijk zo ver. Een groep van rond de 35 deelnemers verzamelde bij VUC en teammanager Peter Looijesteijn was evenals vorig jaar zo gek geweest om een omelet ontbijt te maken voor alle deelnemers.
Nog voor 5 uur in de vroege morgen kon de selectie van VUC tesamen met een aantal bestuursleden , sponsoren en andere VUC-cers in hart en nieren per touringcar op weg richting Amsterdam om in te checken op Schiphol.
Iets voor 8 uur kon de equipe vertrekken en werd de bestemming Malaga na de nodige grappen grollen in het vliegtuig al vrij snel bereikt.
Bij aankomst werd de groep opgewacht door de collega's van Hestia.
De voorgaande jaren waren het clown Bassie, de spelers en het bestuur van Feyenoord en afgelopen jaar als hoogtepunt zanger Jannes die met ons meevlogen. Dit jaar moesten wij het doen met tante cor maar dat maakte de reis er niet minder gezellig om.

Voor een groot gedeelte van de deelnemers is het imiddels al weer het 7e jaar dat zij Marbella aan doen en elk jaar voelt het dus weer als thuiskomen.
Aangekomen in het hotel werden de kamers verdeeld, voelde een groot gedeelte van de groep zich direct op hun gemak en kon een ieder even genieten van de heerlijke zon en het mooie zee uitzicht voordat kon worden aangeschoven voor de lunch.

Na de lunch even bijkomen van een gebroken nacht en daarna opmaken voor de eerste training.
De footvolley velden stonden al klaar op het mooie strand van Marbella maar eerst werd er naast een duurloop ook wat kracht vormen afgewerkt onder leiding van trainers Tarantino en Moen. Na een pittige sessie volgde een wat 'losser' footvolley toernooi echter blijft een ieder bloedfanatiek, was de spanning om te snijden en volgde er een paar prima rally's zo nu en dan.

Teammanager Mike Aries , verzorger Bert Molenaar, videograaf Maarten de Best en keeper Thomas Dijksman hielden langs de lijn het hoofd koel en uiteindeljk volgde er een winnaar. Het team van Wessel van Vliet, Richard Versteden , Mark Moen, Steven Verstraten en Erik van Galen kon deze eer opstrijken. De verliezende partij mocht een duik nemen dus Jero Tellis , Danny Achterberg , Dion de Roo, Dominque Aries en Kevin van der Poel en moesten een duik nemen in de zee.

Na de eerste trainings sessie was het tijd om te gaan kijken hoe de grote jongens het er vanaf brengen tijdens een trainingskamp. Waar vorig jaar Borussia Dortmund werd bekeken stond dit jaar de kraker FCc Basel - Viktoria Plzen op het programma. Beiden grootmachten uit zowel Zwitserland als Tjechie zullen er vast een vermakelijk duel van gemaakt hebben maar daar waren de pinquins geen getuige van daar de wedstrijd op het laatste moment verplaatst werd naar een ander verderop gelegen stadion. 

Na de wandeling terug was er tijd voor ontspanning en de eerste zonnestralen. Ras VUC-cer Henri de Beer kwam direct deze eerste dag de bij veel andere ook bekende Johnny Walker tegen. Ook waren de eerste rode gezichten zichtbaar door het heerlijke Spaans zonnetje. Na een paar uur zon was het opfrissen in het prachtige hotel El Fuerte en kon een ieder zich alweer opmaken voor het eerste diner van deze jaargang.

Vanavond tijd voor mooie verhalen , pokeren en andere bezigheden en na een klein drankje zullen de meesten zich gaan opmaken voor wat nachtrust.
Morgen op dag 2 een vol programma met naast een veldtraining in de morgen ook een strand training in de middag en de HUP VUC quiz van quizmaster Hans Klippus in de avond.

 

VUC in Marbella 2018, Dag 2

Dag 2 begon met redelijk wat uitgeslapen koppies en een heerlijk ontbijt in het mooie hotel aan zee.
Na de omeletten konden de spelers zich op gaan maken voor een training in het stadion van San Pedro. De training werd in een langzaam doorkomend zonnetje bekeken door een gedeelte van de overige deelnemers.
Een pittige training met positiespel , loop en afwerkvormen en een afsluitend partijspel werd afgewerkt en een ieder vertrok met een voldaan gevoel richting de bus.


Een aantal andere deelnemers maakte ondertussen gebruik van de gym, het technisch hart gebruikte dit moment om vervolg stappen te zetten m.b.t. de ontwikkeling van en rondom VUC en een enkeling dook na het ontbijt zijn bed nog even in.

Na zoals genoemd ieen pittige training werd de ploeg teruggebracht naar het hotel waar men even bij kon komen. In de middag stond na de lunch bij loungebar Hestia wederom een strand training op het programma. Dit maal geen kracht en conditie maar een ontspannen voetvolley toernooi. Een aantal fraaie acties werden opgezet en afgerond en de spanning was bij de bovenste ploegen te snijden. Uiteindeljk waren het Dominque Aries , Memet Guzelmansur , Mark Moen en Steven Verstraten die er op doelsaldo met de winst vandoor gingen. De verliezende ploeg hoefde dit keer niet de zee in maar kon in de rij gaan staan voor het bekende ‘oortje tik’. Devin Roodenburg , Jergo leijdekkers, Jero Tellis en Richard Versteden waren de gelukkige om een middag met rooie oren rond te lopen nadat 15 spelers huis hadden gehouden op dit toch wel belangrijke lichaamsdeel.

Laat in de middag tijd voor wat ontspanning en de nodige spelletjes na de twee trainingen van vandaag.
De koks in het hotel maakte weer de lekkerste gerechten klaar om hierna voldaan aan te schuiven voor de HUP VUC quiz. Quizmaster en Vuccer Hans Klippus had een lading vragen opgesteld en de gehele groep ging enthousiast aan de slag en in de weer met de soms toch wel lastige vragen.

Na een klein feestje ivm de verjaardag van de quizmaster kon de prijsuitreiking beginnen.
Met overmacht was het team 3 dat de overwinning binne sleepte. Rob de Graaf , Jero Tellis, Peter Looijesteijn, Richard Versteden en Dominque Aries waren als een kind zo blij met de mooie medailles.
Het bleef nog lang onrustig na de quiz en de overwinning moest natuurljk even gevierd worden.
Vrijdag 19 januari staat echter alweer het volgende programma klaar dus de nodige nachtrust werd hier en daar gepakt.

VUC start met trainingen voor meisjes van 10 tot en met 12 jaar

Aanstaande woensdag start VUC met wekelijkse trainingen voor meisjes in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar. Vanaf 17.00 is iedereen welkom, de training start om 17.30. Vanaf maart start VUC met oefenwedstrijden. Tot het einde van het seizoen is deelname gratis. Bij definitieve inschrijving schenkt een sponsor een compleet tenue twv 65 euro. VUC wil het nieuwe seizoen minimaal één meidenteam inschrijven bij de KNVB.

Aanmelden kan via vuc@vuc.nl

Mark Moen tekent voor 6e jaar

Mark Moen is ook volgend seizoen onze hoofdtrainer. Dat maakte voorzitter Maarten van Heck gisteren bekend tijdens de goed bezochte nieuwjaarsreceptie.
Na een positief advies van het technisch hart was het bestuur er redelijk snel uit. We doen dit jaar bovenin mee en spelen dus nadrukkelijk om de prijzen. Daarnaast speelt Mark attractief en aanvallend voetbal en heeft hij een prima spelersgroep neergezet waarbij hij oog houdt voor ons eigen talent. Ook is het bestuur zeer te spreken over de inzet van Mark op andere vlakken. Zo speelt hij een belangrijke rol bij de verbinding tussen jeugd en selectie en organiseert hij het jaarlijks terugkerend trainingskamp naar Marbella tot in de perfectie. Voldoende redenen dus voor het bestuur om de verbintenis weer met een jaar te verlengen

VUC bestuur installeert technisch hart

Het VUC bestuur is akkoord gegaan met de installatie van een zogenoemd Technisch Hart. Dit orgaan is vanaf heden verantwoordelijk voor de aanstelling van alle selectietrainers binnen de vereniging, zowel bij de senioren als bij de jeugd. In het Technisch Hart zitten het bestuurslid voetbalzaken (Cindy van Teunenbroek), de jeugdvoorzitter (Dion de Roo, waarnemend), het jeugdcommissielid voetbalzaken (Erik van Galen). Het bestuur van de pinguïns denkt hiermee het beleid en de visie beter te borgen en te continueren.

VUC’ers in plaatjesactie van Hoogvliet

Afgelopen weekend zijn de spelers en begeleiders van de helft van de teams van VUC op de foto gegaan. Dat was ten behoeve van de plaatjesactie van Hoogvliet. In het voorjaar krijgen klanten van de filialen van de supermarktketen in Mariahoeve bij hun boodschappen gratis zakjes met plaatjes van VUC-leden. Fotografe Willemien Rotteveel zet de VUC’ers (senioren en jeugd) individueel op de foto en ook samen met hun team. Op 18 en 19 november is het andere deel van de teams aan de beurt. De fotosessie zorgde twee dagen lang voor een vrolijke en soms jolige sfeer achterin de kantine.

Het team op de foto dat wordt gefotografeerd, is JO11-4.

 

 

Vacature Jeugdsecretaris m/v

De jeugdcommissie heeft momenteel een vacature voor jeugdsecretaris. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste man of vrouw die de commissie in haar werk wil ondersteunen.

De jeugdcommissie stuurt de gehele jeugdafdeling aan. Jij maakt hier deel van uit en je bepaalt met de andere commissieleden en het bestuur de koers. Wat verwachten wij van jou:

 • Je stelt de agenda samen en maakt verslag van de vergaderingen van de jeugdcommissie.
 • Je houdt de besluiten- en actiepuntenlijst bij en in de tussentijd naar de volgende vergadering informeer je bij betrokkenen naar de stand van zaken.
 • Je verzorgt de correspondentie met leden van andere verenigingen en houd een kopie achter voor de secretaris van het Hoofdbestuur.
 • Je draait op zaterdag periodiek mee in het schema van commissielid van dienst. Op dat moment ben je aanspreekpunt voor spelers, ouders en vrijwilligers die de wedstrijdtafel bezetten.

Is bovengenoemde taakomschrijving je op het lijf geschreven en heb je affiniteit met voetbal stuur dan een mail naar vuc@vuc.nl.

JM Snacks nieuwe sponsor VUC

Aan de boulevard van Scheveningen, ter hoogte van het havenhoofd, heeft Marcel Vos al sinds jaar en dag een prachtig snackrestaurant onder de naam JM Snacks waar je het hele jaar onder andere een heerlijk gebakken visje kunt eten. We hebben Marcel in januari tijdens de wintersport leren kennen en het leek hem leuk VUC op één of andere manier te steunen. Na één gesprek waren we rond en uiteindelijk hebben we afgelopen zondag  het contract kunnen ondertekenen. We zijn blij met JM Snacks de komende 3 jaar als sponsor.

VUC weer een sponsor rijker

VUC is er weer in geslaagd een sponsor aan zich te binden. De jonge ondernemer Kevin Vereecken, uitbater van de bezorgrestaurants De Beren en KipKip in Voorburg, heeft zich voor een periode van 3 jaar als sponsor aan VUC verbonden. Op de foto heffen John Tiemens namens de Stichting Business Promotion VUC en Kevin het glas nadat zij het contract hebben ondertekend.

Voor leden van VUC geldt: gebruik bij een bestelling via www.beren.nl de kortingscode “VUC” en je krijgt dan gratis een stokbroodje met kruidenboter.

Profielfoto in voetbalapps is ook de foto op je digitale spelerspas

Je foto in de Voetbal.nl app en/of de KNVB Wedstrijdzaken app is ook de foto op je digitale spelerspas! Vakantiekiekjes, foto’s van jou met een zonnebril of helm op voldoen dus meestal niet. De foto in de app hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht mag worden dat de scheidsrechter die de spelerspascontrole doet het een goedgelijkende foto vindt. Zorg dus voor een foto met voldoende contrast. En geen gezichten van te grote afstand.

 

Uitslagen 2e klasse C

 

Stand 2e klasse C

Volgende wedstrijd

VUC op Twitter (#hsvvuc)

casino-bonus.pw