Zaterdag 3 november Bingo

Zaterdag 3 november Bingo

VUC organiseert een grote Bingo avond.Super mooie prijzen verdeeld over 9 rondes.Per ronde 3...

VUC wat geflatteerd onderuit tegen VOC

VUC wat geflatteerd onderuit tegen VOC

Het Rotterdamse VOC kwam zondag 14 oktober op bezoek aan ‘t kleine Loo.Het waren de bezoekers die...

Profielfoto in voetbalapps is ook de foto op je digitale spelerspas

Profielfoto in voetbalapps is ook de foto op je digitale spelerspas

Je foto in de Voetbal.nl app en/of de KNVB Wedstrijdzaken app is ook de foto op je digitale...

Sponsoring van de jeugd

Sponsoring van de jeugd

Iedereen heeft inmiddels dat mooie verlichte jeugdsponsorbord gezien bij de ingang naar veld 1....

 • Zaterdag 3 november Bingo

  Zaterdag 3 november Bingo

 • VUC wat geflatteerd onderuit tegen VOC

  VUC wat geflatteerd onderuit tegen VOC

 • Profielfoto in voetbalapps is ook de foto op je digitale spelerspas

  Profielfoto in voetbalapps is ook de foto op je digitale spelerspas

 • Sponsoring van de jeugd

  Sponsoring van de jeugd

Home

Zaterdag 3 november Bingo

VUC organiseert een grote Bingo avond.
Super mooie prijzen verdeeld over 9 rondes.
Per ronde 3 kleine prijzen en een hoofdprijs. Dat zijn al 36 fantastische prijzen.
10 bonus rondes met het Rad van Fortuin, waar ook nog veel moois te winnen valt.
Plus een extra prijs in een kennis ronde Petje op, Petje af.

VUC biedt ook nog een welkoms kopje koffie en een lekker hapje van de kok aan.

Gepresenteerd door een doldwaze Bingo Master, hier wil je gewoon bij zijn

VUC wat geflatteerd onderuit tegen VOC

Het Rotterdamse VOC kwam zondag 14 oktober op bezoek aan ‘t kleine Loo.
Het waren de bezoekers die de eerste helft dicteerde zonder echte kansen te creëren.
Kwam VUC dan helemaal niet in het spel voor ? De pinquins waren de eerste helft slordig en vergaten de aansluiting naar voren op te pakken. Desondanks had VUC na het maken van de gelijkmaker ook direct de 2-1 en 3-1 kunnen aantekenen echter was dat teveel van het goede geweest tegen dit degelijke VOC.

De eerste helft was zo gezegd voor VOC en vielen er voor beiden kanten nagenoeg geen kansen te noteren. Alleen Danny de Jel en Dennis van der Poel kwamen een keer dichtbij echter leek de rust met de bekende bril stand bereikt te gaan worden.
De nummer 10 van VOC dacht daar twee minuten voor rust echter anders over en haalde uit de draai met links prachtig uit in de verre bovenhoek over doelman Verstraten heen, 0-1

De tweede helft een ander VUC met meer lef en bravoure en met meer dadendrang. Na enkele speldenprikjes was het in de 57e minuut de Jel die uit een diepe bal van Dennis van der Poel de bal mooi in de verre hoek liet verdwijnen, 1-1
VUC ging door en drong VOC meer achteruit. VOC probeerde via de grote sterke aanvallers duels te winnen en op snelheid via de zijkanten er door te komen.
Na ruim een uur spelen was het VUC dat op voorsprong kon komen. Een lange bal werd doorgekopt en de rappe Donavon Giersthove kwam oog in oog te staan met de doelman van VOC. De lob van Giersthove verdween echter nest naast de paal en de armen konden weer omlaag bij de pinquins. Enkele minuten later was het Youri Buwalda die alleen voor de doelman verscheen. In kansrijke positie verdween de bal net over het doel.
Een minuut later was het aan de andere kant wel raak. Vanuit een crosspass controleerde de spits de bal goed en haalde kruislings uit richting verre hoek waar de bal achter Verstraten in het doel verdween, 1-2
VUC ging de laatste tien minuten op jacht naar de gelijkmaker. Door de ruimte kreeg VOC een volgende mogelijkheid en kon een schot lossen. Verstraten moest het harde schot los laten en de spits tikte de bal, al dan niet in buitenspel positie, over de doellijn, 1-3 en de wedstrijd was gespeeld.
Dat in de laatste minuut ook de 1-4 viel was louter voor de statistieken. VUC zal de rug moeten rechten en komende zondag in Brabant een hele wedstrijd uit het juiste vaatje moeten tappen.

Profielfoto in voetbalapps is ook de foto op je digitale spelerspas

Je foto in de Voetbal.nl app en/of de KNVB Wedstrijdzaken app is ook de foto op je digitale spelerspas! Vakantiekiekjes, foto’s van jou met een zonnebril of helm op voldoen dus meestal niet. De foto in de app hoeft niet een officiële pasfoto te zijn. Belangrijk is dat in alle redelijkheid verwacht mag worden dat de scheidsrechter die de spelerspascontrole doet het een goedgelijkende foto vindt. Zorg dus voor een foto met voldoende contrast. En geen gezichten van te grote afstand.

Sponsoring van de jeugd

Iedereen heeft inmiddels dat mooie verlichte jeugdsponsorbord gezien bij de ingang naar veld 1. Dit is een mooi moment om toe te lichten wat de bedoeling is van dit bord en waar we de opbrengsten voor willen gebruiken.

VUC heeft ingezien dat het met de jeugd van VUC ondanks alle goede bedoelingen niet de goede kant op ging. Met de toetreding  van o.a Rob Haasjes als jeugdvoorzitter en o.a het aantrekken van Jan de Jong als technisch coordinator is er een kwaliteitsimpuls gegeven aan het jeugdbeleid. Dit is slechts een deel van de opstap naar een hoger niveau. En dan praten we beslist niet alleen over een technisch hoger niveau maar een hoger niveau in alle facetten van jeugdvoetbal.

De sponsorcommissie wil dit van harte ondersteunen en zoekt dus naar middelen. Vandaar  het inmiddels gerealiseerde sponsorbord. De opbrengsten van dit bord komen geheel en al ten goede van de jeugd en worden op een aparte rekening gestort die wordt beheerd door de penningmeester van VUC: Emmy van Drunick.

Mochten jullie de sympathieke doelstelling willen ondersteunen dan kun je je melden bij Emmy van Drunick, Henri de Beer of bij het jeugdbestuur.

 

 

 

Uitslagen 1e klasse B

Stand 1e klasse B

Volgende wedstrijd

VUC op Twitter (#hsvvuc)

casino-bonus.pw