Afgelastingen (wedstrijden en trainingen) en alternatief programma

Voor afgelastingen (wedstrijden en trainingen) en alternatief programma verwijzen wij jullie naar het menu "afgelastingen".

Voorlopige teamindelingen

Beste spelers en ouders,

Het seizoen 2014/2015 zit er bijna op. Eerst nog een aantal toernooien en dan, voordat het volgende seizoen begint, gaan jullie en wij eerst genieten van een welverdiende vakantie.

Veel spelers en ouders zien uit in welk team een speler volgend jaar wordt ingedeeld. De afgelopen weken heeft het hoofd jeugdopleidingen in samenspraak met de trainers de voorlopige teamindelingen gemaakt en tot maandag 06 juli as. worden hierin nog de laatste mutaties verwerkt.

Vanaf dinsdag 07 juli as. staan de voorlopige teamindelingen op de teamsites. Wat dat betekent “voorlopige teamindeling”, daarover worden jullie dan tegelijkertijd geïnformeerd.

Vóór 07 juli as. brengen wij geen informatie over de voorlopige teamindelingen naar buiten!

Vriendelijke groeten,

De jeugdcommissie van VUC.

VUC zoekt jeugdtrainers

De jeugdcommissie van VUC is voor het seizoen 2015-2016 op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers voor alle leeftijdsklassen. Vooral in de leeftijdsklasse E en F zijn er nog vacatures.

De teams trainen twee keer in de week. Het is natuurlijk ook mogelijk om een team te trainen in een duo-samenstelling. Je hoeft dan maar 1x per week te trainen.

Naast een kleine vergoeding beiden wij ook blijde gezichten van de spelers. Een cursus volgen behoort tot de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met het Hoofd Jeugd Opleiding, Jan de Jong, tel.nr 0646189109 of e-mail janclara@ziggo.nl.

Uitslagen VUC D4

Wedstrijdschema VUC D4

Inloggen