Oeps. Helaas is de normale website tijdelijk niet bereikbaar.

Via deze tijdelijke Webpagina worden de belangrijkste gegevens getoond.

AllUnited probeert het probleem z.s.m. op te lossen!

Inloggen

Wedstrijdschema

za 30-03-2024
Bardienst ochtend thuis: 09:00 - 12:00
Bardienst middag thuis: 12:00 - 15:00
Bardienst namiddag thuis: 15:00 - 18:00
Keuken middag thuis: 11:00 - 14:00
Keuken namiddag thuis: 14:00 - 17:00

VUC speelt donderdag

VUC 1 speelt donderdagavond een wedstrijd voor het Haaglanden Voetbal Toernooi. Tegenstander VELO zit in de competitie een klasse hoger. Aftrap aan Het Kleine Loo is om 20.00 uur.

Koploper VUC komt deze week niet in actie voor de competitie. Dat betekent dat de spelers die met blessures kampen, meer tijd hebben om te herstellen. Trainer Rob de Lange zal met het oog op de spannende eindfase in de tweede klasse C in de bekerwedstrijd tegen VELO ook zeker geen risico’s nemen en zijn wisselspelers speeltijd geven.


VUC met 43-jarige keeper

VUC won zaterdag met 2-1 van Olympia. Met dank aan Rudy Lakwijk die op zijn 43ste voor even terug was in het doel en een paar belangrijke reddingen verrichtte.

Het was een noodgeval. Vaste keeper Nick Hasper is ziek. Dus werd een beroep gedaan op Rudy Lakwijk. Hij was jarenlang de vaste doelman van VUC 1 en is tegenwoordig de keeperstrainer van de selectie. Rudy toonde dus aan het keepen niet te zijn verleerd. Hij werd alleen in de blessuretijd één keer gepasseerd en daarom waren de treffers van Quinten van der Kraaij en Roderick Meinema genoeg voor de overwinning.


JO9 team van de week

De jongens van VUC JO9 waren het team van de week. Ze mochten zaterdag met de spelers van het eerste elftal het veld oplopen en kregen na afloop een patatje.

Djari Reule was pupil van de week. Hij passeerde voor de wedstrijd op koele wijze de keeper van EMM’21 en gaf daarmee het goede voorbeeld aan VUC 1. Linus Wik won het penaltyschieten in de rust.


14 VUC-jeugdtrainers op cursus

VUC bouwt aan zijn jeugd. Veertien trainers en assistent-trainers van de vereniging zijn deze week gestart met de korte KNVB-opleiding ‘Jeugdvoetbalcoach voor beginnende trainers’. Centraal staan de aspecten training geven, coachen van wedstrijden en begeleiden van spelers. De cursus vindt op ons eigen complex plaats en wordt gegeven door KNVB-docent Jorge Ferreira.


Nieuwe speler: Vincent Romeijn

Het bestuur en de technische staf van VUC laten zien veel ambitie te hebben. Daarom wordt er nu al naar versterking voor volgend seizoen gekeken. Middenvelder Vincent Romeijn stapt aan het einde van de competitie over van Nootdorp naar VUC. ‘Hij is een allround middenvelder en zou ook centraal achterin kunnen spelen’, zegt trainer Rob de Lange over de 29-jarige Romeijn. ‘Laat duidelijk zijn dat ik tevreden ben over mijn huidige middenveld, maar we hebben, als we stappen willen maken, een bredere selectie nodig. Als er nu iemand wegvalt, komen we meteen in de problemen. Daarom wil ik er in elke linie een goede speler bij hebben.’
(Foto: Romeijn met John Tiemens, voorzitter van de sponsorcommissie VUC)


Kampioen VUC JO10-4 gehuldigd

VUC JO10-4 is najaarskampioen geworden en werd daarvoor gehuldigd voorafgaand aan de wedstrijd van VUC 1 tegen SVC’08. De ploeg kreeg een beker en alle spelers een medaille. Ook mochten de trotse kampioenen aan de hand van de grote jongens van VUC 1 het veld mee oplopen.
Goed gedaan, JO10-4!


Drukke talentendagen bij VUC

Liefst 620 jeugdvoetballers deden, over twee dagen verdeeld, bij VUC mee aan de zeer succesvolle talentendagen van Jonger Oranje. 

Deze organisatie biedt over het hele land spelers de gelegenheid hun kunnen te tonen voor de ogen van scouts van diverse clubs uit het betaald voetbal. De grootste talenten worden aan het einde van het seizoen uitgenodigd voor de grote finale. Bij VUC was er ook een apart gedeelte voor keepers, waarvoor zich 80 jongeren zich hadden aangemeld. Afgezien van de experts van Jonger Oranje werkten ook tien jeugdtrainers van VUC mee aan de talentendagen.


VUC JO8 bezoekt ADO Den Haag!

Afgelopen zondag 11 februari zijn alle VUC Onder-8 teams gezamenlijk de wedstrijd ADO Den Haag - FC Den Bosch gaan bezoeken. 

Een grote groep van 61 personen, bestaande uit jeugdspelers en ouders uit onze Onder-8 teams, heeft ADO aangemoedigd. En het heeft geholpen! ADO Den Haag won de wedstrijd met een duidelijke 3-0. Met deze teambuildingsaktiviteit hebben zowel de kinderen als de ouders elkaar nog beter leren kennen. Het werd daarmee een hele mooie middag, met heel veel blije kinderen!    


KNVB Aftrapmodule voor startende jeugdtrainers VUC

Op woensdagavond 25 oktober 2023 vond op ons complex de KNVB de Aftrapmodule plaats. De Aftrapmodule is bedoeld voor startende jeugdtrainers om hun handvatten aan te reiken voor hun nieuw rol. Van een totaal van 20 deelnemers, waren er 12 jeugdtrainers van VUC aanwezig.

De KNVB Aftrapmodule werd geleid door een KNVB docent. In de bijeenkomst wordt er in één avond de belangrijkste basisonderdelen van het trainen en coachen geleerd en ontzettend veel waardevolle tips meegegeven aan beginnende trainers. De groep deelnemers bestond uit 12 trainers van VUC en 8 trainers van verschillende verenigingen uit de buurt. De beginnende trainers zijn meestal ouders of oudere jeugdspelers die sinds kort training geven aan de jongste jeugdteams.     Het programma bestond uit een theorie- (binnen in de jeugdkantine) en een praktijkgedeelte (op het veld). Hier kwamen de vier kwaliteiten van een jeugdtrainer aan bod; structuur bieden, stimuleren, individueel aandacht geven en verantwoordelijk geven Het praktijkgedeelte vond plaats op het veld met spelers van VUC JO11. Speciale dank aan al deze spelers want ze hebben deze avond tot later dan gebruikelijk op het veld gestaan en getraind. Dank! De bijeenkomst werd daarna weer binnen afgesloten.  Hierin werd de voorbeeldtraining geëvalueerd en kregen de trainers tips toegereikt. Tegen 21.30 uur was de bijeenkomst afgelopen. De deelnemers dienen digitaal via het online portaal “KNVB Dug-out” nog het onlinegedeelte af te werken zodat zij de Aftrapmodule voldoende hebben afgerond. Al met al een mooie, leerzame ervaring waarin jeugdtrainers van VUC weer een stapje op weg zijn geholpen om onze jeugdspelertjes met nog meer plezier te laten voetballen.


Nieuwe wedstrijdtenue en trainingstenue voor de jeugd

Sinds dit nieuwe seizoen heeft VUC een nieuw kledingmerk: SKOR. Het nieuwe wedstrijdtenue en trainingskleding zijn verkrijgbaar in het VUC paviljoen. Kleding kan worden gepast en aangeschaft tijdens de volgende tijden:

Openingstijden Maandag                                                       9:00 – 12:00 uur Dinsdag                                                         9:00 – 12:00 uur Woensdag                                                     -- Donderdag                                                    9:00 – 12:00 uur / 18:30 – 20:00 uur Vrijdag                                                          9:00 – 12:00 uur Zaterdag (vanaf 3 september)                       9:00 – 12:00 uur Wedstrijdtenue en trainingstenue zijn voorradig in alle maten. Er kan contant en met PIN betaald worden. Tijdens het komende seizoen mag het vorige (Beltona) wedstrijd- en trainingstenue nog gedragen worden. Vanaf seizoen 2024/‘25 is het dragen van de kleding van het vorige merk (Beltona) niet meer toegestaan. Prijzen Wedstrijdtenue (shirt, broekje, kousen*):             € 65,00 Trainingstenue (shirt, broekje, kousen):               € 65,00 *wedstrijdkousen zijn per eind augustus voorradig.


VUC jeugd traint ook in seizoen 2023/’24 op techniek met FirstScore!

H.S.V. VUC en FirstScore Performance Group hebben de samenwerking verlengd voor een nieuw seizoen aan techniektrainingen voor jeugdspelers van VUC.

 

 

Verlengde samenwerking FirstScore Performance Group geeft wekelijks op zondag, verdeeld over drie blokken in het seizoen, techniek- en coördinatietrainingen voor jeugdspelers van VUC. Deze trainingen zijn enkel en alleen toegankelijk voor VUC leden en vinden plaats op eigen terrein. Dit samenwerkingsconcept is twee seizoenen geleden gestart met als doel met als doel jeugdspelers en -speelsters van VUC, ongeacht uit selectie of breedteteams, de mogelijkheid te bieden zichzelf te verbeteren op voetbalgebied. VUC en FirstScore gaan nu voor het derde seizoen met elkaar verder. Unieke aanvulling Jeugdvoorzitter Dion de Roo: “De reacties van de jongens en meisjes die deelnemen zijn heel positief. De intensiteit van de trainingen en de persoonlijk aandacht worden enorm gewaardeerd. We maken geen onderscheid tussen selectiespelers of spelers uit breedteteams, alle deelnemers krijgen de mogelijkheid zich te ontwikkelen. Wij zien dit als een unieke aanvulling op de voetbalopleiding bij VUC en we hopen hiermee jeugdspelers langer aan ons te binden.” Ervaren trainers Met Laurens Wittmaekers (eigenaar FirstScore Performance Group) en Giovanni Linnenbank staan de techniektrainingen onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainers. Laurens is hoofdtrainer van Quick JO18-1 en loopt momenteel stage bij de jeugdopleiding van Feyenoord BVO. Giovanni is de huidig hoofdtrainer van HVV Laakkwartier. Laurens en Giovanni zullen op het veld geassisteerd worden door trainers van VUC. Wittmaekers: “Op deze manier kunnen we met ervaren mensen werken en tegelijk minder ervaren trainers vanuit de vereniging meer kennis meegeven. Hierdoor gaan de trainingen binnen de reguliere teamtrainingen er ook op vooruit!”


Jeugdtrainers VUC behalen KNVB certificaat

Elf van onze Jeugdtrainers hebben afgelopen maanden met succes deelgenomen aan de JVTC cursus - Jeugd Voetbal Trainer Coach. Middels vijf bijeenkomsten op Het Kleine Loo kregen de cursisten theoretische en praktische kennis van een KNVB docent over trainen en coachen van jeugdtrainers.


Afgelopen week tijdens de terugkombijeenkomst werden de certificaten uitgereikt door de KNVB docent. Vervolgens hebben Dick Hooning (HJO) en Dion de Roo (jeugdvoorzitter) de trainers van harte gefeliciteerd met het behalen van het certificaat en ze enorm bedankt voor hun inzet voor de jeugd van VUC. Onze geslaagde zijn (vlnr op de foto): Eelco Baak, Pieter Craig, Bas Venneman, Etienne Eduarda, Joannes Martinez Valero, Gert-Jan Hogerbrugge, Hubert Vollebregt, Yadgar Mahmoud, Philip Vrolijk. Norman Schenkers en SaŠa Genev staan niet op de foto. Wij zijn als club trots op deze trainers en wensen ze veel succes met het in de praktijk brengen bij onze jeugdteams!          


AllUnited