Delfia Da1 - VUC Da2

Vandaag gingen wij naar Delft om drie punten mee terug te nemen naar "het kleine loo". Na een goede generale afgelopen woensdag gingen we er dus met een goed gevoel heen. Sinds dit seizoen hebben we de luxe om over genoeg wissels te beschikken. Vandaag vier dus lekker doorwisselen. We begonnen met de mensen die op de training waren en de overige lege plekken werden aangevuld.

VUC begint goed en laat de bal goed rond gaan. We komen telkens tot de 16 en dan is de laatste bal fout. Wedstrijd is 10 minuten oud als de bal knullig tussen onze verdediging valt en de spits van Delfia passeert Ashley 1 op 1. Overigens een goede spits die makkelijk meekan op een hoger niveau. VUC maalt niet om het tegendoelpunt en schakelt zelfs een tandje bij. Wij dicteren het spel, laten de bal goed rond gaan en krijgen enkele kleine kansjes. Helaas schieten wij deze niet goed genoeg in of ze worden onschadelijk gemaakt door uitstekende spelende aanvoedster en laatste vrouw van delfia. Aanval na aanval maar scoren doen we niet. Aan de andere kant weer een foutje van ons kant en weer mag er een speelster van Delfia op ashley af. Ash zit er nog aan maar de bal hobbelt langzaam het goal in. Delfia is zeer effecient met de aan hun geboden kansen en gaan met 2-0 de rust in.

In de rust, geen donderspeech. VUC speelt een goede 1e helft alleen moeten er nog meer kansen gecreeerd worden en natuurlijk de bal moet er in.

De 2e helft begint VUC sterk en kansen zijn er. Dig schiet naast, val tot 2x toe te zacht, en daan lukt het ook net niet! Ook kelly krijgt een kans na een goede actie van daan, en fari krijgt nog een kans maar maait helaas over de bal. Delfia komt er een keer uit via de rechterkant, de rechtsbuiten geeft voor en de snelle spits neemt aan en schiet prima in. 3-0 wedstrijd beslist. Ook na de 3-0 een aantal kansen voor ons maar scoren lukt vandaag gewoon niet!

Dames, we waren de hele wedstrijd beter, hadden veel balbezit en de bal werd echt goed rond gespeeld. Er zaten een aantal hele mooie uitgespeelde aanvallen tussen. We speelden misschien wel de beste wedstrijd qua voetbal (teamspel) van de afgelopen twee jaar alleen we worden afgetroefd op effectiviteit. Complimenten, ook van de aanwezige supporters, voor het getoonde spel. Als we zo doorgaan komt het zeker goed!

Tenslotte, Delfia bedankt voor de sportieve wedstrijd en de flessen frisdank na de wedstrijd!

Wist u dat..
- Danielle vandaag wel op tijd was
- Sarah daarin tegen te laat was
- Nikita vrijdag jarig was
- wij vandaag geen taart kregen
- ipv taart kregen wij Robin
- hij voor ons ging vlaggen en ik heb hiervoor wil bedanken
- Digna weer fit is
- Kelly weer gebleseerd is
- het voorlopig niks ernstig is
- het alleen maar een bal tegen haar kaak was
- zij alleen maar vloeibaar voedsel kan eten
- wij als team echt goed hebben gespeeld
- ik als team bedoel IEDEREEN, van keeper, tot aanval!
- er wel iemand echt uitsprong vandaag..
- Marit super speelde! voor op haar een hele rare positie.
- Sep volgende week beter kan thuis blijven
- wij de punten lekker thuis houden!

-------------------------
Uitslagen:

GDA Da1 - Taurus da1 | 3-2
Sep Da2 - Haagse Hout Da1 | 0-20
Naaldwijk Da1 - Westlandia Da3 | 5-0