Uniformiteit VUC tenue

Als bestuur van VUC worden wij af en toe nog steeds geconfronteerd met goedbedoelde initiatieven van ouders, leden en andere goedwillende personen of bedrijven die een team willen voorzien van nieuwe kleding en/of tassen.
Als vereniging hebben wij een uitstekende sponsorovereenkomst met kledingleverancier Beltona waarbij VUC zich heeft verplicht alle elftallen (jeugd en senioren)te laten spelen en trainen in kleding van Beltona. Dit geldt ook voor de zogenaamde  presentatiepakken omdat die eveneens in de collectie van Beltona te krijgen zijn. Het is dan ook niet toegestaan namens VUC in andere kleding dan Beltona te spelen en of te trainen. Als bestuur zullen we in voorkomende gevallen het betrokken elftal/trainer/leider daarop aanspreken.
 
Bij shirtsponsoring hoort ook een prijskaartje. Het tarief is vastgesteld op € 500,-- voor seniorenteams (niet selectie) en € 200,-- voor jeugdteams.
 
Hiermee beogen wij een uniform beleid op het gebied van kleding en sponsoring waar uiteindelijk de hele club baat bij heeft.
 
Het bestuur.