Business club nieuws

VUC zoekt meer sponsors

Hierbij vragen wij aandacht voor samenwerking tussen uw bedrijf en de hsv VUC.

Historie
VUC is een club met een zeer rijke historie en een glorieus verleden. In het seizoen 1943/44 werd VUC afdelingskampioen en werd er met Heerenveen, Heracles, de Volewijckers en Longa gespeeld om het kampioenschap van Nederland. VUC werd in deze competitie tweede. VUC was toen leverancier van het Nederlandse elftal. Na de splitsing van het voetbal in prof- en amateurvoetbal heeft VUC in de zeventiger jaren wederom een glansrijke periode doorgemaakt met het kampioenschap van de Hoofdklasse A der amateurs in de jaren 1977, 1978 en 1979.

Na magere jaren is VUC er in geslaagd terug te keren naar de top van het amateurvoetbal. Hoewel een degradatie afgelopen seizoen roet in het eten gooide is de doelstelling nog steeds: met beide selectie-elftallen zo hoog mogelijk spelen. Toetreding tot de topklasse wordt daarbij zeker niet uitgesloten.

Ontwikkeling
Ook VUC staat onder invloed van maatschappelijke ontwikkelingen. Zoals zovele grote steden is er In Den Haag sprake van een grote verscheidenheid aan culturen. Wij zien dat ook terug bij VUC maar zien dat niet als een bedreiging maar als een kans om d.m.v. sport de integratie van minderheden spelenderwijs te bevorderen. We hechten daarbij aan plezier, sportiviteit, respect voor elkaar en het ontwikkelen van de teamgeest.

Stichting Business Promotion VUC

Om VUC op het hoogste niveau te houden en om de doelstellingen van de vereniging te bevorderen en ondersteunen is de Stichting Business Promotion VUC (SBP VUC) actief. Deze stichting heeft zich tot doel gesteld om fondsen te werven om de doelstellingen te helpen realiseren.

Fondsverwerving
VUC biedt vele mogelijkheden om de club te steunen. O.a. reclameborden, advertenties in diverse clubuitgaven, tenuesponsoring, wedstrijdballen maar ook projecten zoals het realiseren van de bouw van een businessruimte, het opknappen van de hoofdtribune en het steunen van het jeugdvoetbal, enz. enz. Op deze site vindt u nadere informatie over de mogelijkheden om VUC daadwerkelijk te steunen.

Tot slot
Een club als VUC begrijpt dat ieder bedrijf vele sponsorverzoeken krijgt.VUC is derhalve niet zo maar een club; rijk aan historie, spelend op het hoogste amateurniveau en een club met een prima imago. Ondersteunen van deze club, op welke wijze dan ook, is een win win situatie.

Wij hopen dat wij uw interesse hebben gewekt. en dat deze brief wellicht zal leiden tot een constructieve en plezierige samenwerking.
Namens de Stichting Business Promotion VUC

John Tiemens