Sponsorvormen

Hieronder vindt u alle sponsorvormen en sponsorvoorwaarden van de SBP VUC.
 
 • Businesspakket
Bestaande uit lidmaatschap Club Vrienden Van VUC, een prominente banner op de website van VUC en een dubbel reclamebord. De kosten voor dit pakket zijn € 2.250.
 • Enkel reclamebord
eenzijdig 2,5 meter € 275
dubbelzijdig € 475
 • Dubbel reclamebord
eenzijdig 5 meter  € 495
dubbelzijdig € 695
 • Club Vrienden Van VUC
€ 1.200
 • Prominente banner website
€ 600
 • Wedstrijdbal
€ 75
 • Maatwerk
In nader overleg in te vullen.
 
Aanmaakkosten
De aanmaakkosten van een reclamebord zijn voor uw  rekening. Het bord blijft daarom ook uw eigendom. Als u kiest voor een vijfjarig contract, neemt de Stichting Business Promotion VUC 50% van de aanmaakkosten voor haar rekening.
 
Alle genoemde bedragen zijn per jaar en excl. btw. Wellicht ten overvloede maken wij u er op attent dat kosten voor sponsoring door bedrijven als bedrijfskosten mogen worden. Dit levert u fiscaal voordeel op! 
 
Waarom sponsoring?
Binnen de h.s.v. V.U.C. leeft de nadrukkelijke wens om op alle niveaus de gezelligheid aan een hoog prestatieniveau te koppelen. Jaarlijks wordt er veel tijd, geld en aandacht besteed aan een goede begeleiding.
 
De opleiding van de jeugd en bevordering van de prestaties van de selectie zijn hierbij een belangrijk onderdeel. Niet alleen omdat op alle niveaus een goede beheersing van het spel het plezier in het voetbal verhoogt, maar ook om de doorstroming van de jeugd naar bijvoorbeeld het eerste seniorenelftal te bevorderen.
 
De h.s.v. V.U.C. is een vereniging met ambities. Om die te kunnen verwezenlijken zijn sponsorinkomsten onontbeerlijk. Om de relatie tussen sponsors en de vereniging in goede banen te leiden is, als opvolger van de Sponsorcommissie, in 2005 de Stichting Business Promotion VUC opgericht.
 
Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden om de h.s.v. V.U.C. als sponsor te ondersteunen. Deze verschillende vormen van sponsoring vormen een belangrijke financile pijler voor de h.s.v. V.U.C. en maken het mogelijk voor al onze leden om op hun niveau met veel voetbalplezier te presteren.
 
Mocht u zelf ideen hebben over de invulling van een sponsorschap dan vernemen wij dat graag van u.
 
10 redenen om sponsor te worden van V.U.C.
 1. grote bekendheid door rijke historie;
 2. beschaafde vereniging met een goede uitstraling;
 3. groot bereik (van kleine tot grote ondernemers);
 4. businessclub (mogelijkheden tot het leggen van contacten met andere bedrijven met een bedrijfsbezoek en/of een bezoek aan een interland- of een eredivisiewedstrijd);
 5. beschikbaarstelling van het complex van V.U.C. voor bijvoorbeeld een bedrijfstoernooi, een bedrijfsfeest etc.;
 6. ongedwongen prettige sfeer;
 7. goede kans om te scoren bij particulieren/mogelijke klanten of bedrijven die lid zijn van de vereniging;
 8. door goede prestaties van V.U.C. altijd spannende wedstrijden die u op zondag even wegnemen uit de dagelijkse stress;
 9. mogelijkheid om samen met andere bedrijven VUC die vooraanstaande vereniging te laten blijven die zij al heel langs is. Dit zorgt uiteraard ook voor meer naamsbekendheid van de sponsoren.
 10. grotere bekendheid van uw reclame-uiting vanwege hogere attentie door pers en televisie.
Hebben wij u kunnen overtuigen? Graag nodigen wij u uit, om tijdens en na een thuiswedstrijd van VUC 1 op zondag meer te vertellen over onze bloeiende club. De leden van de SBP en/of onze sponsorwervers vertellen u graag alles over de vele sponsormogelijkheden.
 
Sponsortip
Als u een idee hebt om een bijdrage te kunnen leveren aan onze sponsorinkomsten, vernemen wij dit graag van u. Dit kan zijn een actieve deelname in het werven van nieuwe sponsors, maar ook het eenmalig aanbrengen van een nieuwe sponsor is welkom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw werkgever of aan een van uw relaties.